
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Ένα οικογενειακό οινοποιείο που
γεννήθηκε μέσα στον αμπελώνα.
Η καλλιέργεια του αμπελιού είναι μέρος της οικογενειακής μας ζωής εδώ και τρεις γενιές.
Ο παππούς μας ξεκίνησε να καλλιεργεί τα πρώτα του κλήματα στο Ζευγολατιό σε ένα κομμάτι γης που φρόντιζε με συνέπεια και γνώση. Εκεί μπήκαν τα θεμέλια.
Ο πατέρας μας ανέλαβε στη συνέχεια την ευθύνη της γης και έκανε το επόμενο βήμα: ίδρυσε το οινοποιείο, δίνοντας στα σταφύλια δική τους ταυτότητα στο μπουκάλι. Σήμερα, η νέα γενιά —εμείς— συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και ακόμα πιο συστηματικά.
Η σπουδαστική πορεία στο Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μας έδωσε
τα εφόδια για να εξελίξουμε την παράδοση με πιο στοχευμένο και μεθοδικό τρόπο.
Με σύγχρονη ματιά, σταθερές αξίες και στόχο να φτάνουν τα κρασιά μας σε ανθρώπους που αναζητούν ποιότητα, καθαρότητα και χαρακτήρα.

Κάθε φιάλη ξεκινά από τη δουλειά στο αμπέλι και ολοκληρώνεται στο οινοποιείο μας.
Η φροντίδα των αμπελώνων είναι δική μας υπόθεση — από το κλάδεμα και την παρακολούθηση της ωρίμανσης μέχρι την επιλογή της κατάλληλης στιγμής για τον τρύγο.
Όλη η παραγωγή γίνεται στις δικές μας εγκαταστάσεις.
Τα σταφύλια οινοποιούνται άμεσα, υπό ελεγχόμενες συνθήκες, με στόχο τη διατήρηση του χαρακτήρα κάθε ποικιλίας και της αρωματικής τους καθαρότητας.
Παρακολουθούμε κάθε στάδιο, με συνέπεια και τεχνική γνώση.
Η καλλιέργεια του αμπελιού είναι μέρος της οικογενειακής μας ζωής εδώ και τρεις γενιές.
Ο παππούς μας ξεκίνησε να καλλιεργεί τα πρώτα του κλήματα στο Ζευγολατιό σε ένα κομμάτι γης που φρόντιζε με συνέπεια και γνώση. Εκεί μπήκαν τα θεμέλια.
Ο πατέρας μας ανέλαβε στη συνέχεια την ευθύνη της γης και έκανε το επόμενο βήμα: ίδρυσε το οινοποιείο, δίνοντας στα σταφύλια δική τους ταυτότητα στο μπουκάλι.
Σήμερα, η νέα γενιά —εμείς— συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και ακόμα πιο συστηματικά.
Η σπουδαστική πορεία στο Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μας έδωσε τα εφόδια για να εξελίξουμε την παράδοση με πιο στοχευμένο και μεθοδικό τρόπο.
Με σύγχρονη ματιά, σταθερές αξίες και στόχο να φτάνουν τα κρασιά μας σε ανθρώπους που αναζητούν ποιότητα, καθαρότητα και χαρακτήρα.
Κάθε φιάλη ξεκινά από τη δουλειά στο αμπέλι και ολοκληρώνεται στο οινοποιείο μας.
Η φροντίδα των αμπελώνων είναι δική μας υπόθεση — από το κλάδεμα και την παρακολούθηση της ωρίμανσης μέχρι την επιλογή της κατάλληλης στιγμής για τον τρύγο.
Όλη η παραγωγή γίνεται στις δικές μας εγκαταστάσεις.
Τα σταφύλια οινοποιούνται άμεσα, υπό ελεγχόμενες συνθήκες, με στόχο τη διατήρηση του χαρακτήρα κάθε ποικιλίας και της αρωματικής τους καθαρότητας.
Παρακολουθούμε κάθε στάδιο, με συνέπεια και τεχνική γνώση.
© 2025 by ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΙΚΕ
Powered by Designature